KAMERAN TAKANA

Moi!

Kivaa, että löysit nettisivuilleni :) Olen 19-vuotias itseoppinut valokuvaaja Eurajoelta. Teen tilauskuvauksia pääasiassa Satakunnan alueella, mutta tarvittaessa muuallakin! 

Kiinnostukseni valokuvausta kohtaan syntyi, kun naapurikaupungissa Raumalla järjestettiin vuonna 2018 VAU! -vauhtia alkavaan uraan nuorten kesäyrittäjyysprojekti. Hyppäsin mukaan, lähes tietämättä valokuvauksesta tai yrittäjyydestä yhtään mitään. Taustani valokuvauksesta ennen sitä oli oikeastaan vain satunnainen luontokuvaus ja muutaman ystävän kuvaaminen. Kesän ja syksyn 2018 toimin ensin 4H-yrittäjänä, mutta nykyään mulla on jo oma Y-tunnus.

Innostun uusista asioista ja ihmisistä. Voin sanoa, että yksi parhaimmista asioista tässä hommassa on tutustuminen uusin ihmisiin! Olen luonteeltani positiivinen, energinen ja helposti lähestyttävä, mutta samalla myös herkkä eli jotenkin sopiva mixaus kaikkea. :)

Suosituimpiin kuvauspalveluihini tällä hetkellä kuuluvat rippi- ja ylioppilaskuvaukset sekä perhekuvaukset. Teen lähes kaikenlaisia kuvauskeikkoja, mutta palveluihini eivät valitettavasti kuulu dokumentaariset hääkuvaukset.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet vailla kuvausta! 

Ida-Liina Lindell